Ако под драстична промяна се разбира България от парламентарна република

...
 Ако под драстична промяна се разбира България от парламентарна република
Коментари Харесай

Алена шокира страната! С тази прогноза

"  Ако под фрапантна смяна се схваща България от парламентарна република да тръгне към конституционни промени, с цел да стане президентска, от дълго време написах, че подобен астрологичен късмет на хоризонта не се задава, макар че в един от хороскопите на президента тези негови въжделения са забележими.

Дали ще вървим на предварителни избори? Сега отговорът е явен на всички. Ще вървим, като пукне първа пролет. Отговор на този въпрос дадох още на 10 юли и той не беше дали ще има предварителни избори през 2023-а, а какъв брой пъти ще вървим до урните. " Тома разяснява астроложката Алена пред Марица.
-->
" Да напомня, в композитните звездни карти на два от последните предварителни вота съществуват аспекти, които изрично приказват за поредност ръководства на служебни държавни управления, без значение от техния състав, до момента в който се сътвори нов, постоянен кабинет. Дали това ще се случи към края на 2023-а или след началото на 2024 година, ще ни покажат мартенските предварителни избори.

Тъй че въпросът с предварителните избори е не дали ще има, а дали ще бъдат един или два пъти през 2023 г. Отхвърлиха гласуването на държавното управление на ГЕРБ-СДС.

Денят 14.12.2022 година е притежател на двойна осцилация на отрицателни промени. Причината за това мое изказване е, че Слънцето в Стрелец поражда изстрели в мрака, без размисъл и с настървение, а асцедента в Риби е на потиснатост и предпочитание бързо да завърши и тази задача на 48-ото Народно събрание.

Годината на световна смяна е белязала  цялата държава с неналичието на положителни резултати, липса на пари, отрицателни промени, към този момент и привнесени в България поради войната в Украйна.

За това развиване предизвестих и писах още през есента на 2020 година, само че в псевдореволюционната жълтопаветна еуфория никой не ме чу. Сега, желаеме или не, по този начин ще бъде в най-хубавия случай още две години, в най-лошия - до 2030-а.

Ние сме подготвени от дълго време за участие в Еврозоната. В това отношение и България, и Европейски Съюз са на едно мнение. Вече е реалност предстоящият отвод на Австрия и Нидерландия да ни поддържат за Шенген.

Противопоставянето на Нидерландия публично е обвързвано с укор за неовладяната проведена престъпност в България, като че ли в Европа е овладяна и всеки нарушител служител на реда го дебне.

Аз обаче си мисля, изчислявайки избрани дати и без да налагам на никого моето мнение, че същинският проблем се корени в изчезнали права на миналите под дъгата, към които българското общество има изявена непоносимост за разлика от Нидерландия и от нейния министър-председател Рюте.

За Австрия - с помощта на Радев и с омразния на австрийците Петков, ги заляхме с мигранти.  Да не забравяме, че мълчанието на Радев, когато стана ясно, че обичаният му тогава Кирил Петков, на който беше поверил ролята на първи изчегъртващ ГЕРБ и Борисов от властта, е нарушил конституцията и измамил за двойното си поданство, се пояснява отвън България като корупция на най-високо равнище.

А що се отнася до изчезнало господство на закона в България, прави са си хората, но по какъв начин да ги накараш да схванат пустите му европейци, че „ за кокошка няма амнистия, а за милиони няма закони “ е локалното схващане за господство на закона.

Отказът да бъде призната в този момент България в Шенген е на двойна кармична отплата за родината ни, което значи, че повода, с изключение на законодателството в България, би трябвало да я търсим освен при Радев и Петков, само че и при Борисов, освен това и в персонален проект.

Турция?

А и заради каква причина Ердоган да не продължи да ръководи?

Ако ще е поради опълчването дали има право да се кандидатира, тъй като ще му е трети мандат съгласно опозицията или ще е втори, откакто Турция мина от парламентарно към президентско ръководство, отговорът е по-скоро явен и е на страната на настоящето ръководство. 

Дали ще оцелее Путин?

А за какво да не оцелее? В европейските страни информацията за войната е едностранна, което не е изненада, цензурата е повсеместна. И когато живеехме зад желязната завеса, беше същото, само че с противоположен знак. Сега Русия е агресорът, само че провокиран агресор.

В астрологичната си прогноза през февруари 2014 година, преди осем години, бях безапелационна и написах, че война сред Русия и Украйна ще има, доста кръв ще се пролее и Украйна няма да резервира територията си, даже е вероятен разпад на страната. ", сподели още Алена. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР